Vandaag
open tot
17:00
Bezoek ons
menu

 

Voor een bedrag van minimaal € 100,- per jaar kunt u zich Vriend van het Katwijks Museum noemen. Hiervoor krijgt u een uitnodiging voor de opening van elke nieuwe expositie, een gratis abonnement op het ledenmagazine van het Genootschap Oud Katwijk en een passe-partout voor het museum voor twee personen per jaar. Tevens wordt u eenmaal per jaar uitgenodigd voor een speciale avond.

Naast particulieren kunnen uiteraard ook bedrijven een bijdrage leveren vanaf € 250,- per jaar.

De Vrienden van het Katwijks Museum zijn onderdeel van de Stichting Sponsorgelden Katwijks Museum. Deze Stichting is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De ANBI-status biedt de mogelijkheid op fiscaal gunstige wijze giften te verstrekken. Het RSIN-nummer van de Stichting Sponsorgelden Katwijks Museum is RSIN 8163.38.334.

U kunt zich als particulier of bedrijf opgeven bij de heer Arie van Egmond, te bereiken via stichtingsponsorgelden@katwijksmuseum.nl of via onderstaand formulier.

Meer informatie over de Stichting Sponsorgelden Katwijks Museum (inclusief diverse zoekfuncties) vindt u door te klikken op deze link: Website Sponsorgelden (SSKM)

 

Aanmelding Vriend van het museum

Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter