vrijdag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

 

Nieuwe Leden

Meld u aan als lid van het Genootschap Oud Katwijk! U kunt uw adresgegevens invullen op onderstaand formulier. Daarna drukt u op de knop 'stuur e-mail'.

Ledenadministratie
Rekeningnummer: NL53 INGB 0001 2951 80
t.n.v. Penningmeester Genootschap Oud Katwijk,
Voorstraat 46, 2225 ER Katwijk ZH

Contributie minimaal € 12,50 per jaar

Nieuwe leden ontvangen bij inschrijving een attentie

Ledenblad
De leden van het Genootschap Oud Katwijk ontvangen tweemaal per jaar (mei en november) gratis het fraai in kleur uitgevoerde ledenblad (winkelprijs € 2,95).

Dit blad op magazineformaat geeft o.m. informatie over het Katwijks Museum, komende tentoonstellingen en nieuwe aanwinsten (schilderijen en objecten). Elke uitgave bevat daarnaast een selectie aan historische artikelen en foto's over het oude Katwijk, de kunstenaarskolonie Katwijk rond 1900 en de Katwijkse visserij en klederdracht.

Toegang voor leden
De leden van het Genootschap Oud Katwijk kunnen het Katwijks Museum en de Vuurbaak eenmaal per jaar gratis bezoeken (lidmaatschapskaart tonen).

Vrijwilligers gezocht

Wilt u vrijwilliger worden bij het Katwijks Museum? Bijvoorbeeld als suppoost? Geef uw adresgegevens en uw interesse voor een bepaalde activiteit of werkgroep door via info@katwijksmuseum.nl en een medewerker van het museum neemt contact met u op!

Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2021 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter