Vandaag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

v.a. 10:00 open

Openingstijden

Het museum is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend (zon- en feestdagen gesloten). Fotograferen zonder flits is toegestaan.

Toegankelijkheid

Het museum beschikt over twee ruime liften en is daarmee goed toegankelijk voor bezoekers die gebruik maken van een rolstoel. Voor de vaste expositie 'Katwijk in vogelvlucht' (zolderverdieping) kan gebruik gemaakt worden van een traplift. In het museum zijn tevens aanwezig: rolstoel, rollator en AED.

Groepen

Groepen zijn welkom en kunnen - op afspraak - worden rondgeleid. Het is niet mogelijk om een rondleiding te laten geven door een eigen gids. Groepen kunnen zich van te voren aanmelden bij de balie van het museum. Rondleidingen kunnen gedaan worden in het gehele museum, doch ook specifiek voor een lopende wisseltentoonstelling. Het museum beschikt over een gratis audiotour (Nederlands, Engels, Duits).

Toegangsprijzen *)

Volwassenen: € 7,50
Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 2,50
65+: € 6,50

Cultuurpas houders: €2,50
Museumkaart, Sponsorpas en Rembrandtpas: Gratis
Leden Genootschap Oud Katwijk: 1 x gratis op vertoon lidmaatschapskaart
Rondleiding (1-5, 6-10, 11-15 personen): resp. €10,00, €12,50 en €15,00
Groepsbezoek (reservering; diverse mogelijkheden, o.a. rondleiding en koffie/gebak): Reductie afhankelijk van groepsgrootte
Groepen basisscholieren per persoon: € 1,50
Groepen middelbare scholieren per persoon: € 2,50

*) Tijdens grote tentoonstellingen worden de entreeprijzen met max. € 2,50 verhoogd. Dit geldt ook voor Museumkaarthouders. Voor kinderen tot 12 jaar blijft de prijs hetzelfde.

Route & Bereikbaarheid

Het Katwijks Museum is gevestigd aan de Voorstraat (centrum), welke uitkomt op de Boulevard.

Contactinformatie

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk ZH
Tel. 071 - 401 30 47
NL 69 RABO 0391809555

E-mail Algemeen: info@katwijksmuseum.nl
E-mail PR & Communicatie: pr@katwijksmuseum.nl

Bereikbaarheid

Trein
Station Leiden Centraal

Bus
Vanaf Leiden Centraal lijn 31 tot Noordeinde
Vanaf Den Haag lijn 90 tot Vuurbaak of Boulevard
Vanaf Lisse lijn 90 tot Boulevard of Vuurbaak

Auto
Vanaf de A44, afrit 8, richting Leiden/Valkenburg/Katwijk via de N206. Betaald parkeren in de parkeergarages Boulevard en Tramstraat (2) - op enkele minuten loopafstand van het museum - of op enkele parkeerplaatsen voor en naast het museum.

Informatie voor minder mobiele bezoekers

In de directe omgeving van het museum bevinden zich twee invalidenparkeerplaatsen. De eerste schuin tegenover het museum aan de Voorstraat (voor supermarkt Hoogvliet), de tweede op de hoek van de Voorstraat/Museumstraat naast het museum.
De aanrijroute voor beide parkeerplekken is: Tramstraat, Noordeinde, Dwarsstraat, Elleboogstraat, Louwestraat, Voorstraat.
Aan de achterzijde van supermarkt Hoogvliet is ook een parkeermogelijkheid (te bereiken via de Elleboogstraat). U kunt dan door Hoogvliet heenlopen en komt direct voor het museum uit.

Plan hier uw reis met 9292ov.nl

©2019 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter