dinsdag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

Zintuigenrondleidingen 3&6 oktober

6 oktober 2022

Was te zien

Week van de toegankelijkheid

Voor in de week van de toegankelijkheid heeft het Platform Gehandicaptenbeleid Katwijk aan het Katwijks Museum gevraagd om een rondleiding te organiseren, waardoor alle mensen met een beperking kunnen genieten van hun collectie.

Wij zijn als museum met deze vraag heel enthousiast aan de slag gegaan en hebben een geweldig mooie, leuke en gedenkwaardige rondleiding in elkaar gezet. 

Er is  een unieke zintuigen-rondleiding bedacht. Die geheel toegankelijk is voor mensen met een fysieke beperking, Het Museum wil zich dit jaar tevens richten op mensen met een zintuiglijke beperking. 

Hierdoor kunnen ook bijvoorbeeld slechtzienden/blinden of slechthorenden/doven met succes het museum bezoeken. 

Tijdens deze eenmalige, unieke rondleiding wordt een beroep gedaan op alle zintuigen. 

Het wordt een tour, waarin niet alleen door kijken en luisteren, maar ook door de ervaring van geuren en betasten van voorwerpen het verleden weer helemaal tot leven kan worden gebracht. 

Het museum zal (alleen voor deze rondleiding) eenmalig geopend zijn op maandagmiddag 3 oktober. De tweede en laatste rondleiding vindt plaats op donderdagmiddag 6 oktober. Beide rondleidingen beginnen exact om 14:00 uur. 

Entree museum: € 7,50 of (museumjaarkaart) Inclusief: Rondleiding en kopje koffie/thee.

Voor de rondleiding is het belangrijk te weten hoeveel mensen er komen. Daarom dient men zich vooraf op te geven bij het Platform Gehandicaptenbeleid Katwijk, 06-28697372 of platformgbk@gmail.com 

 

 

 

 

Wanneer

6 oktober 2022

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van het voormalige vissersdorp en combineert een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders met een fraaie collectie lokale en streekgebonden bezienswaardigheden.

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2023 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter