vrijdag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

WORKSHOPS MODELBOUW

12 februari t/m 13 maart 2024

Was te zien

WORKSHOPS MODELBOUW in het Katwijks museum

Vind jij onze modelboten ook zo cool? Bouw dan je eigen schip met een echte professional.

Op woensdag 6 maart en 13 maart 2024 van 14.30 – 16.30 uur organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum deze jeugdactiviteiten. Voordat je begint met de workshop maak je eerst kennis met modelbouwactiviteiten van het Katwijks Museum. Ook bekijk je voorbeelden hiervan in het museum. Kom je ook meedoen? 

Thema voor de workshop op 6 maart is: ‘MARINE SCHIP’. Er wordt getimmerd en geknutseld naar aanleiding van een voorbeeld, maar je kunt natuurlijk ook je eigen marineschip bedenken. Dit bootje wordt uitgevoerd met diverse materialen.

Thema voor de workshop op 13 maart is ‘FANTASIEBOOT’. Een timmer en knutsel workshop waarbij fantasie en creativiteit centraal staan. Ter inspiratie zijn er voorbeelden.

Natuurlijk neem je na afloop van de workshop het bootje mee naar huis.

Deze middagen zijn toegankelijk voor jeugd van groep 5 t/m 8. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. Kosten € 5.50 per workshop. Uitsluitend te boeken via www.sjorssportief.nl

Wanneer

12 februari t/m 13 maart 2024
14.30 uur tot 16.30 uur

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk midden in een prachtig winkelgebied op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet. 

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Cookies | Webontwikkeling: 2nd Chapter