Vandaag
open tot
17:00
Bezoek ons
menu

Workshop: Vondsten uit de zee

18 februari 2023

Was te zien

Op zaterdag 18 februari 2023 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 - 12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 – 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50.

Ons strand is prachtig! Moeten we zuinig op zijn. Naast natuurlijke vondsten zoals schelpen en zeewier vinden we helaas ook allerlei andere spullen. Zoals plastic producten, zwerfafval en wrakhout. Over deze vondsten komt Marleen van den Berg van www.educasea.nl iets vertellen. Aan de hand van voorbeelden laat zij het verschil zien tussen natuurlijke vondsten en spullen die niet thuishoren op het strand.

Ter inspiratie gaan we in het museum op zoek naar kunstwerken die gemaakt zijn van schelpen. Daarna maak je een eigen werkstuk met schelpen die je kunt beschilderen. Deze schelpen plak je op een ondergrond. We houden nog even geheim hoe! Maar zeker is dat je na afloop van deze workshop een stoer kunstwerk mee naar huis neemt. Kom je ook naar deze toffe workshop?

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e – mail:  educatiekatwijksmuseum@gmail.com

De volgende jeugdactiviteiten zijn op woensdag 22 maart 2023 en zaterdag 15 april 2023. Zie voor meer informatie www.katwijksmuseum.nl/educatie en www.sjorssportief.nl

Wanneer

18 februari 2023
10.00 uur tot 12.00 uur

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van het voormalige vissersdorp en combineert een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders met een fraaie collectie lokale en streekgebonden bezienswaardigheden.

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2023 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter