Vandaag
open tot
17:00
Bezoek ons
menu

Workshop terug in de tijd

12 oktober 2019

Was te zien

Workshop terug in de tijd

Op zaterdag 12 oktober a.s. organiseert de Commissie Educatie een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 - 12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 - 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50

Beleef met Angela Star in de sfeervolle botenhal van het Katwijks Museum een muzikaal avontuur. 

Met ruim twintig jaar ervaring in haar rugzak kent Angela inmiddels ook minstens tien keer zoveel liedjes. Ze wordt daarom ook wel eens de ‘live jukebox’ genoemd. Kies een nummer uit haar playlist of vraag een nummer aan…misschien heb je geluk! Angela zal niet alleen de liedjes van vroeger en nu over het vissersleven zingen, maar de kinderen ook nog een liedje leren.

Daarna volgt de creatieve activiteit en knutsel je een eigen muziekinstrument. Na afloop van de workshop neem je dit mee naar huis. Nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op. 

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e-mail:  educatiekatwijksmuseum@gmail.com  

Wanneer

12 oktober 2019

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet. 

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter