Vandaag
open tot
17:00
Bezoek ons
menu

Workshop striptekenen

14 mei 2022

Was te zien

Workshop striptekenen

Een activiteit voor jeugd van 7 – 13 jaar.

Op zaterdag 14 mei 2022 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 -12.00 uur. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50

Ga op avontuur in het Katwijks Museum en leer strip tekenen onder leiding van de Amsterdamse striptekenaar Cemonc. Cemonc is de kunstenaars naam van Erik Simons en hij gaat je leren hoe je een cartoon of strip kunt maken. Belangrijk in een strip is het typetje, bijvoorbeeld de superheld, schurk, zwerver, piraat, zeemeermin.  Of teken je liever een stripdier? Alles is mogelijk. In ieder geval ga je met je eigen strip naar huis en heb je allerlei tips gekregen hoe je een strip - figuur spannend, levensecht of de juiste vorm kunt geven. Kom je ook? Tot ziens in het museum.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e – mail:  educatiekatwijksmuseum@gmail.com  

De volgende workshop is op zaterdag 11 juni met DWX for kids in klederdracht m.m.v. de dansende tweeling. Zie website voor meer informatie.

Wanneer

14 mei 2022

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet. 

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter