Vandaag
open tot
17:00
Bezoek ons
menu

Workshop 'Sieraden maken'

28 oktober 2023

Was te zien

Kijken, Beleven, Doen

WORKSHOP ‘SIERADEN MAKEN’ in het Katwijks Museum

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 -12.00 uur en is toegankelijk voor jongens en meisjes van 6 – 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd.

De toegang is € 4,00.

Sieraden zijn van alle tijden. In het Katwijks Museum gaan we prachtige oude sieraden bekijken die vroeger gedragen werden bij de Katwijkse klederdracht.

Maar nu gebruiken we weer heel andere materialen.

Onder leiding van Marleen van den Berg van www.educasea.nl  ga je je eigen sieraad ontwerpen met een Katwijkse twist.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e – mail:  educatiekatwijksmuseum@gmail.com  

De volgende jeugdactiviteiten zijn op zaterdag  11 november en zaterdag 16 december2023. Zie voor meer informatie www.katwijksmuseum.nl/educatie en www.sjorssportief.nl

 

Wanneer

28 oktober 2023
10.00 uur tot 12.00 uur

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet. 

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter