donderdag

Workshop Schilderen voor kinderen van 6-12 jaar

29 september 2018

Was te zien

Tekenen en schilderen begint bij kijken. We bekijken eerst de schilderijen van Hans von Bartels en nog veel meer... Daarna ga je aan de slag met verf en zout. Wat je gaat tekenen en schilderen houden we nog even geheim. Maar wat wel zeker is dat je aan het eind van de workshop met een verrassend eigen kunstwerk naar huis gaat. Nieuwsgierig geworden? Geef je dus snel op voor deze workshop die uitdaagt om het net even anders te doen.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e-mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com

De volgende jeugdactiviteiten zijn op 13 oktober ‘workshop STRIPTEKENEN’ en 3 november ‘workshop SIERADEN VILTEN’.

29 september 2018

Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van het voormalige vissersdorp en combineert een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders met een fraaie collectie lokale en streekgebonden bezienswaardigheden.

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox: