Vandaag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

WORKSHOP schilderen, Ga op avontuur met Gijs Donker

28 januari 2023

Was te zien

KIJKEN, BELEVEN, DOEN

WORKSHOP SCHILDEREN

Op zaterdag 28 januari 2023 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De workshop wordt gehouden van 10.00 -12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 – 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegangsprijs is € 3,50.

Ga op avontuur met Gijs Donker, beeldend kunstenaar. Natuurlijk bekijk je ook dit keer eerst de schilderijen in het museum.

Wat je gaat tekenen en schilderen houden we nog even geheim. Maar wat wel zeker is dat je aan het eind van de workshop met een verrassend eigen kunstwerk naar huis gaat. Nieuwsgierig geworden? Geef je dus snel op voor deze workshop die uitdaagt om het net even anders te doen.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e – mail:  educatiekatwijksmuseum@gmail.com

De volgende jeugdactiviteit is op zaterdag 18 februari 2023. Zie voor meer informatie www.katwijksmuseum.nl/educatieen www.sjorssportief.nl

Wanneer

28 januari 2023
10.00 uur tot 12.00 uur

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals BJ Blommer, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Er hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Ook is er een fraaie collectie visserij-erfgoed.

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2023 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter