Vandaag
open tot
17:00
Bezoek ons
menu

Workshop schilderen

28 september 2019

Was te zien

Workshop schilderen voor de jeugd

Op zaterdag 28 september 2019 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 - 12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 - 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50

Deze keer gaat kunstschilder Daniël Tavenier met de kinderen aquarelleren. Hij neemt zelfgemaakte aquarelverf mee en zal daar kort iets over vertellen en een demonstratie geven hoe je deze specifieke verf gebruikt en dan mogen de kinderen zelf aan de slag.

Tavenier vindt dat ook kinderen met goed materiaal moeten kunnen schilderen zodat teleurstellingen worden voorkomen en een optimaal resultaat wordt bereikt.

Het onderwerp wat geschilderd wordt is ‘water’. Water is onmisbaar in de aquareltechniek en een prikkelend, veelomvattend thema. Kijk maar eens naar de schilderijen in het Katwijks Museum waar met name zee, wolken en water prachtig zijn verbeeld door schilders die Katwijk daarom een bezoek brachten.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e-mail:  educatiekatwijksmuseum@gmail.com  

 

 

Wanneer

28 september 2019

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van het voormalige vissersdorp en combineert een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders met een fraaie collectie lokale en streekgebonden bezienswaardigheden.

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2023 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter