Vandaag
open tot
17:00
Bezoek ons
menu

Workshop ‘Meet & Greet’

26 januari 2019

Was te zien

Workshop ‘Meet & Greet’… ontmoet de kunstenaar Daniël Tavenier  

Op zaterdag 26 januari 2019 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 - 12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 - 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd.
De toegang is € 3,50

Exposant Daniël Tavenier neemt nu ook de kinderen mee op reis! Geïnspireerd door het idee van zijn eigen reisboek vol tekeningen en handgeschreven teksten, gaan nu de kinderen een miniboekje maken met een reistekening en kleine reisbeschrijving van de mooiste plek waar ze ooit zijn geweest. We gebruiken prachtige materialen en iedereen gaat met iets bijzonders naar huis!

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e-mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com 

Wanneer

26 januari 2019
10.00 - 12.00 uur

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van het voormalige vissersdorp en combineert een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders met een fraaie collectie lokale en streekgebonden bezienswaardigheden.

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2023 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter