vrijdag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

Workshop Knutselen

23 november 2019

Was te zien

Workshop Knutselen

Op zaterdag 23 november 2019 organiseert de Commissie Educatie een creatieve DOE jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 - 12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 - 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50

Een workshop voor kinderen die van spannende verhalen en knutselen houden. We gebruiken als basis een grote doos. Hierin knutsel je een SCHADUWTHEATER. Het thema hiervoor is  ‘onderwaterwereld’. Voor het maken van je SCHADUWTHEATER gebruiken we allerlei spullen zoals stenen, schelpen, sponsen en nog veel meer verrassende materialen. En ga je schilderen, tekenen, knutselen, kleien, alles kan en mag. Aan het eind van de ochtend ga je met een super origineel kunstwerk naar huis. Nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op. 

Reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e-mail:  educatiekatwijksmuseum@gmail.com

Wanneer

23 november 2019

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van het voormalige vissersdorp en combineert een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders met een fraaie collectie lokale en streekgebonden bezienswaardigheden.

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2023 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter