Vandaag
open tot
17:00
Bezoek ons
menu

WORKSHOP DWX for kids in klederdracht

11 juni 2022

Was te zien

WORKSHOP DWX for kids in klederdracht

Een energieke, ritmische en muzikale activiteit voor jeugd van 6 – 12 jaar.

Op zaterdag 11 juni 2022 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum deze jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 -12.00 uur.

Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50

Houd je van dansen op swingende muziek? Kom dan onder leiding van Kim en Nikki, ‘de dansende tweeling’ meedoen met een DWX – workshop. DWX staat voor Dance Workout X-treme en is opgebouwd uit een warming-up met fitness bewegingen en daarna een hoop coole bewegingen in combinatie met dans.

Dit ga je allemaal doen in ‘klederdracht’ en dat is kleding die kinderen vroeger in Katwijk droegen.

Natuurlijk bekijken we voordat deze workshop begint de Katwijkse kleding van vroeger in het museum. En mag je deze outfit ook aantrekken om te ervaren hoe dat is.  

Aan het eind van de workshop laat je aan je ouders zien wat je hebt geleerd. Ook mogen je ouders jou in de klederdracht fotograferen.


Nieuwsgierig geworden en wil je ook meedoen? ……………………..Geef je dan snel op.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e – mail:  educatiekatwijksmuseum@gmail.com  

Wanneer

11 juni 2022

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet. 

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter