Vandaag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

Workshop Doeboek

15 april 2023

Was te zien

WORKSHOP ‘DOEBOEK’

WORKSHOP ‘DOEBOEK’ in het Katwijks museum

Op zaterdag 15 april 2023 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 -12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 – 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50.

Ooit je eigen schetsboek willen maken? Start met de kaft en de inhoud volgt vanzelf.
Met Daniël Tavenier speuren in het museum. En verwerk de vondsten in je DOEBOEK. 

Elke kunstenaar heeft er een, een werk/doe/idee/schrijf boekje. Een boekje waarin hij zijn gedachten of ideeën schrijft. En schetsen of een tekening maakt voor een volgend werkstuk. In  deze workshop ga je zelf aan de slag om zo’n boekje te maken. Beeldend kunstenaar Daniel Tavenier komt ons helpen om er een echt kunstboek van te maken.

Doe je mee? Geef je dan snel op.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e – mail:  educatiekatwijksmuseum@gmail.com

Wanneer

15 april 2023

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk midden in een prachtig winkelgebied op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet. 

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter