vrijdag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

Workshop Boetseren

2 november 2019

Was te zien

Workshop Boetseren

Op zaterdag 2 november 2019 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 - 12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 - 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50.

Een programma rond de visvrouw in het Katwijks Museum. We laten ons inspireren door wat we in het museum zien en beleven. Om daarna aan de slag te gaan met de klei. Het werken met klei is een leuke ervaring. Het is helemaal niet moeilijk, je mag erop vertrouwen dat je handen weten wat ze willen maken. Het vervormen van klei is een avontuur en de fantasie komt los. We laten onze fantasie de vrije loop en zetten onze ideeën om in ontwerpen van klei. Aan het eind van de ochtend neem je het gemaakte werkstuk mee naar huis.

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Zin om te komen? Geef je dan snel op.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e-mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com  

Wanneer

2 november 2019

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van het voormalige vissersdorp en combineert een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders met een fraaie collectie lokale en streekgebonden bezienswaardigheden.

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2023 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter