Vandaag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

Toeristenmarkt & Klederdracht

28 juni t/m 30 augustus 2022

Was te zien

De Klederdracht groep van Genootschap Oud Katwijk is iedere week vertegenwoordigd op de Toeristenmarkt, iedere week met een ander thema.

Er zijn verse zeekaken te koop. In de kraam liggen boeken over het pittoreske Katwijk met haar visserij en de verschillende kunstenaars die Katwijk tot kunstenaarskolonie hebben gemaakt. Er zijn artikelen uit de museumwinkel te koop. Daarnaast kunt u het tijdschrift van het Genootschap Oud Katwijk inkijken, losse bladen kopen of abonnee worden van dit mooie tijdschrift.
We zien u graag terug op de Toeristenmarkt of in het Katwijks Museum. Daar is momenteel de tentoonstelling Katwijkse dracht & schilderpracht te zien. Iedere dinsdagmiddag wordt er in het museum een demonstratie kantklossen gegeven door leden van kantkring "De Zelfkant".


Overzicht evenementen op het Andreasplein, Toeristenmarkt 2022


Dinsdag 12 juli              Circus
Dinsdag 19 juli              Oldtimerdag In verband met het warme weer van vandaag                                                  is de toeristenmarkt afgelast
Dinsdag 26 juli              Standwerkers
Dinsdag 02 augustus    Gezond & gelukkig
Dinsdag 09 augustus    Kindermarkt
Dinsdag 16 augustus    Kunst in katwijk
Dinsdag 23 augustus    Limes in combinatie met Bubble Barrier
Dinsdag 30 augustus    Duurzaamheid

 

 

 

Wanneer

28 juni t/m 30 augustus 2022
10.00/18.00 uur

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals BJ Blommer, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Er hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Ook is er een fraaie collectie visserij-erfgoed.

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2023 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter