dinsdag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

Taxatiedag in het museum

9 november 2019

Was te zien

Taxatiedag in het museum

Op zaterdag 9 november 2019, van 11.00 uur tot 14.00 uur organiseert het Katwijks Museum een taxatiedag, in samenwerking met Pieter Jorissen, registertaxateur ‘Kunst en Antiek Algemeen’ en directeur van A. Mak Kunst en Antiek sinds 1839 B.V. Tevens is hij als specialist schilderkunst 19e en 20e eeuw verbonden aan het avrotros-televisieprogramma ‘Kunst en Kitsch’.

Gezien de grote belangstelling in voorgaande jaren zal er deze keer een tweede professionele register-taxateur aanwezig zijn, een collega van Pieter Jorissen.

Bezoekers betalen per aangeboden object € 5,00 met een maximum van 3 objecten p.p. en krijgen bij binnenkomst per object een volgnummer.

De opbrengst van deze taxatiedag komt geheel ten goede aan het Katwijks Museum.

Tevens is het mogelijk om naderhand een getaxeerd kunstvoorwerp te laten veilen bij een veilinghuis. Op deze taxatiedag kunt u daar alle informatie over krijgen.

Wanneer

9 november 2019

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk midden in een prachtig winkelgebied op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet.

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Cookies | Website door 2nd Chapter