dinsdag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

Spelen met kleur

1 oktober 2022

Was te zien

Workshop ‘SPELEN MET KLEUR’  in het Katwijks Museum

Op zaterdag 1 oktober 2022 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum deze jeugdactiviteit voor kinderen van 6 – 12 jaar. De ochtend wordt gehouden van 10.00 -12.00 uur. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50

Heb je wel eens goed gekeken naar gebrandschilderde ramen? Wat een prachtige kleuren als het licht er door heen valt. Er zijn ramen met een beeltenis, maar soms ook met grote kleurvlakken die niet ‘ergens op lijken’ , maar waar je zelf van alles bij kunt bedenken. Er zijn kleuren die je vrolijk maken of misschien wel een beetje droevig. Warme, koude of geheimzinnige kleuren. Ontdek dit allemaal in het Katwijks Museum. Met allerlei kleuren en soorten papier maak je tenslotte in de workshop een versiering die je thuis voor je raam kunt hangen.

Natuurlijk neem je eerst een kijkje in het museum voordat je begint met de workshop.

Aanmelden via e-mail : educatiekatwijksmuseum@gmail.com t.a.v. Jeannette de la Parra.

Data volgende activiteiten zijn : 15 oktober, 5 november, 10 december 2022.

Wanneer

1 oktober 2022
10.00 uur -12.00 uur

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk midden in een prachtig winkelgebied op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet.

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Cookies | Website door 2nd Chapter