Vandaag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

Opening badseizoen

14 mei 2022

Was te zien

Opening badseizoen op 14 mei, door winkeliersvereniging ‘Zeezijde’ tezamen met het Katwijks Museum; met modeshow waarin zowel moderne kleding als Katwijkse klederdracht wordt geshowd. 

Het Katwijks Museum en de winkeliersvereniging ‘Zeezijde’ werken samen in het thema Klederdracht: dit wordt zichtbaar gemaakt in de diverse etalages. En het thema van de nieuwe tentoonstelling in het museum: ‘Katwijkse dracht & schilderpracht’. Deze tentoonstelling is vanaf dinsdag 7 juni voor het publiek toegankelijk.

Op dinsdag 9 augustus vindt in Katwijk het Nationale Klederdracht Festival plaats, waar diverse klederdrachtgroepen uit het land aan deelnemen.

Wanneer

14 mei 2022

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk midden in een prachtig winkelgebied op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet. 

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter