Vandaag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

Lezing Hans de Bruijn

25 januari 2019

Was te zien

Lezing Hans de Bruijn

Op vrijdagmiddag 25 januari om 14.00 uur zal de Leidse kunstenaar Hans de Bruijn een lezing geven in het Katwijks Museum.

In een powerpointpresentatie zal De Bruijn vertellen over zijn ontwikkeling als beeldend kunstenaar. Immers van jongs af aan wist hij dat hij kunstenaar wilde worden. In deze lezing vertelt hij over zijn jeugd en voorbeelden waarin o.a. Mesdag, Rothko en Casper David Friedrich in zijn jonge jaren een grote invloed hebben gehad op zijn eerste ontwikkelingen. Later heeft hij de invloeden van deze illustere voorgangers verwerkt tot een geheel eigen beeldtaal.

De lezing duurt ± 45 minuten. De reguliere toegangsprijzen voor het museum zijn van toepassing.

Wanneer

25 januari 2019
14.00 - 15.00 uur

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

 

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk midden in een prachtig winkelgebied op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet. 

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter