dinsdag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

Koningsdag Maritieme markt

27 april 2023

Was te zien

Maritieme Markt 2023

Op Koningsdag, donderdag 27 april is het Katwijks Museum als altijd te vinden op de Maritieme Markt. Kom dus naar de Zwaaikom en bezoek de stand van het museum. Laat je daar alles vertellen over het visserijverleden van Katwijk, bekijk historische foto's of koop één van de interessante boeken over Katwijks rijke maritieme geschiedenis. En natuurlijk ligt de folder van het museum klaar om mee te nemen.

Smaakt die naar meer, bezoek dan het Katwijks Museum zelf. Daar is nog veel meer te ontdekken over het Zeedorp als kunstenaarskolonie, het Rijndorp en hun inwoners.
Koningsdag is het museum gesloten.

Wanneer

27 april 2023

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk midden in een prachtig winkelgebied op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet.

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Cookies | Website door 2nd Chapter