Vandaag
open tot
17:00
Bezoek ons
menu

Kerst in het Vissershuisje

16 december 2023

Was te zien

KIJKEN , BELEVEN, DOEN

WORSHOP ‘KERST IN HET VISSERSHUISJE’

Een sfeervolle activiteit voor kinderen die van knutselen houden.

Op zaterdag 16 december 2023 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 – 12.00 uur en is toegankelijk voor jongens en meisjes van 6 – 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd.

De toegang is €4,00.

Het vissershuisje in het Katwijks Museum is eigenlijk een ‘Tiny house’, waarin alles op een kleine plek gebeurde. Er werd gegeten, geslapen, gekookt, gewassen en zelfs de baby kreeg een plekje onder de bedstee. Eerst bekijken we het vissershuisje eens goed en daarna ga je zelf een huisje knutselen maar wel versierd met Kerstspulletjes, lapjes, gekleurd papier. En ook iets verrassends! Als je flink doorwerkt ga je na afloop naar huis met een kant en klaar huisje waarin Kerst gevierd wordt en jij alles hebt ontworpen en versierd. Dat zal vast gezellig in jouw kamer staan!

Nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op voor deze workshop bij Jeannette de la Parra via e-mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com.  

Wanneer

16 december 2023
10.00 uur tot 12.00 uur

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet. 

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter