Vandaag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

Cultuurmarkt | Open Monumentendag

14 september 2019

Was te zien

Cultuurmarkt | Open Monumentendag

 

Kunst te kijk en te koop

Terwijl velen nog genieten van vakantie, ver weg of dicht bij huis, treffen wij de voorbereidingen voor ons jaarlijks terugkerend evenement: de Cultuurmarkt in het Katwijks Museum.

Ook dit jaar kunt u weer kennis maken met het werk van regionale (amateur)kunstenaars. U bent van harte welkom op zaterdag 14 september a.s. van 10.30 uur tot 16.00 uur.
Het doet ons genoegen u weer te kunnen laten meegenieten van de grote verscheidenheid aan creativiteit uit onze regio.

Glaskunst, schilder- en tekenwerken, sieraden, breitechnieken, naaien met kinderen (workshop), zeehout van het Katwijkse strand en bijzondere schaalmodellen zijn enkele van de vele kunstuitingen welke getoond worden. Dit alles wordt omlijst door de melodieuze klanken van de Jazzkatz onder de bezielende begeleiding van Jeroen Krah.

Ook kinderen zijn zeker van harte welkom; zij kunnen o.a. terecht bij ‘Sandra’ om deel te nemen aan een workshop naaien voor kinderen.
Kom binnen en verwonder u! Mogelijk kunt u zich laten inspireren om eens de stap te wagen en een nieuwe hobby te ontwikkelen. In overleg met de kunstenaars is er de mogelijkheid om getoonde stukken te kopen.

Weer redenen genoeg om deze dag in ons mooie museum niet te missen. De toegang is gratis tijdens de Open Monumentendag.

De flyer voor de Cultuurmarkt 2019 kunt u hier downloaden: Flyer Cultuurmarkt 2019 (pdf)  

 

Wanneer

14 september 2019
10.30 - 16.00 uur

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals BJ Blommer, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Er hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Ook is er een fraaie collectie visserij-erfgoed.

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2023 Katwijks Museum | Privacy | Webontwikkeling: 2nd Chapter