Vandaag

Cultuurmarkt in het Katwijks Museum

3 oktober 2018

Was te zien

Wat maakt deze dag zo bijzonder?

Welnu er komen ongeveer 25 kunstenaars hun werken laten zien en beleven waarbij er ook kunstwerken/sieraden/vintage gekocht kunnen worden. Wat is er verder zoal te zien? Wij noemen het maken van visserstruien, vilt, fotografie, keramiek, schaalmodellen en strandvondsten maar ook beeldhouwen, iconen en kijkdozen. Er is niet alleen genoeg moois te zien, ook op theatergebied is er voldoende te genieten. Zo treedt Anita Luimes op in de filmzaal.
Kortom een prachtige dag die het Cultuurmarkt comité u graag aanbiedt. De toegang tot het museum is tijdens deze Open Monumenten Dag gratis.

3 oktober 2018

Boek Tickets

Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet.

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:

Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!