vrijdag
open v.a.
10:00
Bezoek ons
menu

Cultuurmarkt

10 september 2022

Was te zien

Dit alles wordt omlijst door melodieuze klanken. Om 12.00 uur Amusanto, drie zussen spelen populaire muziek.
Valpocello zal ons rond 14.00 uur verrassen met accordeon en viool muziek. Deze muzikanten spelen balkan, tango, klassieke en moderne muziek.

Ook kinderen zijn zeker van harte welkom; zij kunnen o.a. terecht bij Ton Hetebrij en Piet Rovers om te luisteren naar mooie verhalen.
Kom binnen en verwonder u! Mogelijk kunt u zich laten inspireren om eens de stap te wagen en een nieuwe hobby te ontwikkelen.

In overleg met de kunstenaars is er de mogelijkheid om getoonde stukken te kopen. Weer redenen genoeg om deze dag in ons mooie museum niet te missen.

Wanneer

10 september 2022
10.00 uur tot 16.30 uur

Boek Tickets

Waar

Katwijks Museum
Voorstraat 46
2225 ER Katwijk

Deel

Katwijks Museum | monumentale rederswoning

Het Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van Katwijk midden in een prachtig winkelgebied op maar 200 meter van zee. Het museum biedt een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders die gewoond en gewerkt hebben in Katwijk zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, German Grobe, Morgenstjerne Munthe en Jan Toorop. Ook hangt er een schitterend werk van Jan van Goyen. Een fraaie collectie visserij-erfgoed maakt het aanbod compleet. 

 

 

 

Lees meer

Geen
activiteit
meer missen?

Ontvang updates in uw mailbox:


Wilt u het Katwijks Museum steunen? Doneer dan nu online!

©2024 Katwijks Museum | Privacy | Cookies | Webontwikkeling: 2nd Chapter