Workshop Schilderen voor kinderen van 6 - 12 jaar op zaterdag 29 september 2018

Op zaterdag 29 september 2018 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 -12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 - 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50.

Tekenen en schilderen begint bij kijken. We bekijken eerst de schilderijen van Hans von Bartels en nog veel meer………. Daarna ga je aan de slag met verf en zout.

Wat je gaat tekenen en schilderen houden we nog even geheim. Maar wat wel zeker is dat je aan het eind van de workshop met een verrassend eigen kunstwerk naar huis gaat. Nieuwsgierig geworden? Geef je dus snel op voor deze workshop die uitdaagt om het net even anders te doen.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e-mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com

De volgende jeugdactiviteiten zijn op 13 oktober ‘workshop STRIPTEKENEN’ en 3 november ‘workshop SIERADEN VILTEN’. Zie voor meer informatie www.katwijksmuseum.nl/educatie