Workshop ‘FOTOGRAFIE’ op zaterdag 14 april 2018 van 10.00 – 12.00 uur.

Op speelse wijze maak je kennis met de kostuums van het Katwijks Museum en de mogelijkheden van fotografie. We krijgen uitleg over de kleding van de stoere vissersmannen en vissersvrouwen. Dit keer mag je deze kleding van vroeger zelf aantrekken om te voelen hoe het is om kleding aan te hebben van zo’n honderd jaar geleden. Maken we zelf props van karton en andere materialen. Daarna gaan we op zoek naar leuke plekjes in het museum om te fotograferen. Een verrassende workshop voor kinderen met interesse voor fotografie. Leeftijd 7 - 12 jaar. Prijs € 3,50 p.p. inclusief drinken en iets lekkers.
Aanmelden uiterlijk 10 april 2018 via e-mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com t.a.v. Jeannette de la Parra