Creatieve DOE jeugdactiviteit op zaterdag 10 februari 2018 van 10 - 12.00 uur

Workshop DRIEDEE! Op zaterdag 10 februari a.s. organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een creatieve DOE jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 - 12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 - 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is 3,50.

Een workshop voor kinderen die van knutselen houden. We gebruiken als basis een houten kistje. Hierin knutsel je een DRIEDEE voorstelling. D.w.z. een ruimtelijke voorstelling. Het thema hiervoor mag jij zelf bedenken, maar natuurlijk kun je ook kiezen uit: onderwaterwereld, schatkamer, droomhuis, dierentuin, tropisch eiland of een spannend planeten stelsel. Voor het maken van je DRIEDEE voorstelling gebruiken we allerlei spullen zoals stenen, schelpen, sponsen en nog veel meer verrassende materialen. En ga je schilderen, tekenen, knutselen, kleien, alles kan en mag. Aan het eind van de ochtend ga je met een super origineel kunstwerk naar huis. Nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op.

Reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e-mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com

De volgende jeugdactiviteiten zijn op 14 maart en 21 maart met een workshop Modelbouw. Opgave hiervoor via www.welzijnskwartier.nl En een workshop Fotografie en Kostuums Katwijks Museum op 14 april. Zie voor meer informatie en aanmelden www.katwijksmuseum.nl/educatie